Om oss

Vi är en kombinerad flytt- och städfirma som har över 30 års erfarenhet. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och vi åtar oss uppdrag oavsett storlek. Vi kan hjälpa dig med den lite mindre flytten inom Malmö såväl som att hjälpa ert företag med en mer omfattande företagsflytt.

Oavsett vilken flytt det handlar om eller vilken kund som anlitar oss så går vårt jobb ut på att alltid leverera högsta kvalitet - alltid till ett rimligt pris och alltid inom den överenskomna tiden. Vi är flexibla och vi anpassar oss alltid efter kundens krav, behov och specifika önskemål.

Att vi har den gedigna erfarenhet gör att vi alltid kan arbeta effektivt och säkert. Skulle någonting gå fel så har vi en ansvarsförsäkring som en extra trygghet för dig som kund. Vi har genom åren skaffat oss en stor referensbank och vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra tidigare kunder om du vill veta mer om hur vi jobbar, vilka vi är och därigenom få en bättre bild av vår verksamhet. Vi ser fram emot att höra från dig och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Välkommen!

vackra malmö

Kostnadseffektiva flyttprojekt från start till mål