Lång erfarenhet av flyttbranschen

Vi är en flyttfirma med över 30 års erfarenhet bakom oss. Vårt team är sammansvetsat och vana av att arbeta tillsammans - något som definitivt är en fördel i samband med en flytt. Att bära tunga föremål handlar om att ha ett absolut gehör vid varje steg; man måste ha förtroende för den som bär på andra sidan och man måste ha en känsla över vad denne klarar av. Därför är samspelet extremt viktigt och vårt team känner varandra utan och innan. Det ger dig som kund en effektiv, säker och trygg flytt - oavsett vad som ska flyttas, eller vart du ska flytta.

Vi vänder oss både till företag och privatpersoner i Malmö och över resten Skåne. Anlitar du oss som privatperson så har du numera rätt att dra av 50% av den totala arbetskostnaden; detta då flyttjänster inkluderas i Rut-avdraget. Säg till innan så ordnar vi all administration med Skatteverket och drar av summan redan på den faktura du erhåller.

Våra priser är i övrigt rimliga och ligger på en marknadsmässig nivå. Vi försöker alltid hålla så låga priser som det bara är möjligt och det är något som vi gjort sedan dag ett.

Kontakta våra referenser

Med över 30 års erfarenhet så har vi givetvis skaffat oss en hel del referenser. Det är bra för dig. Idag finns det fler flyttföretag än någonsin i Malmö och alla håller, tyvärr, inte samma höga kvalitet som vi gör. Ett bra sätt att undersöka kvalitet är att se hur tidigare kunder upplevt tjänsterna de betalat för.

packar varsamt ner kontorsutrustningen

En nöjd kund är ett bevis på att jobbet skett på exakt det sätt som man kommit överens om. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra tidigare kunder och vi hoppas att även du i framtiden blir en av de som står redo att rekommendera vår flyttservice vidare till andra.

Vad behöver du hjälp med?

Företagsflytt är bara en av de tjänster vi erbjuder i Malmö. Behöver du hjälp med någon annan typ av flytt - eller något inom städning - så kan vi säkerligen hjälpa till. Här följer en kortare presentation av några av de tjänster du kan anlita oss för:

  • Distansflytt: Den längre flytten kräver bättre planering. Ska du flytta till en annan stad så har du inte råd med misstag - du vill ogärna återvända för att hämta upp de sista kartongerna, eller hur? Vi har lång vana av längre flyttar och vi har kapacitet att genomföra en flytt i ett enda svep. Anlitar du oss så slipper du bekymret med att hyra- och lämna släpvagn - vi kör allt ditt bohag på ett smidigt och tryggt sätt från Malmö till din nya hemstad. Vi tar alltid den snabbaste vägen. Detta för att spara både tid och pengar för dig.
  • Utlandsflytt: Ska du söka dig utomlands för arbete, studier eller bara för att möta nya utmaningar? Låt oss sköta all logistik kring flytten av ditt bohag. Vi har god vana av att flytta saker utomlands och vi ser alltid en sådan flytt ur både ett miljö- och ekonomisk perspektiv. Målet är att du ska betala så lite som möjligt och att miljön ska påverkas minimalt. Det kan ofta ske genom samlastning där dina saker - tryggt och säkert! - transporteras tillsammans med annat gods. Vi berättar gärna mer om detta effektiva upplägg vid en närmare kontakt!
  • Flytt inom staden: Du kan givetvis även anlita oss för en mer normal flytt inom Malmö. Här väljer du själv i vilken omfattning du behöver vår hjälp. Vill du ha hjälp hela vägen - med packning, bärande, transport - så är det möjligt och lika möjligt är det att bara anlita oss för exempelvis själva transporten. Vi kan även inkludera flyttstädning i våra tjänster och det ger dig en smidig resa in i ditt nya liv, i din nya bostad.
Kostnadseffektiva flyttprojekt från start till mål